Anne-Elisabeth Lien

              Livsstilscoach

  
                 

                            


Velkommen til kurs i spirituell oppvåkning og økt intuisjon.

Du ønsker ikke lenger og bli definert av samfunnet eller andre mennesker. Du er lei av å bære en maske som du har båret alt for lenge for å tilfredsstille eller "være"det andre ønsker at du skal være. Du ønsker endelig å vite hvem DU er? Hva er din livsoppgave? Du ønsker ikke lenger å se verden og deg selv gjennom gamle illusjoner, men heller gjennom hjertet og sjelen.
Du ønsker endelig å bli den du egentlig er.
Gled, lett, klar og tydelig. Og leve livet ditt kun for deg selv og ikke for andre. Finne tilbake til kraften din. Din stemme- Bli tryggere og mer jordet. Gi slipp på frykten å åpne opp hjertet.
Få erfaringer og bekreftelser på intuisjonen din og det du ser/føler er riktig. Åpne opp klasrynet ditt og se med helt nye "øyne"
Helhet, overblikk trygghet.
Oppleve dype meditasjoner.

Dette blir en strålende helg på Sola Helsefarm.
Hvor du kan være med på en fantastisk reise, der du kan få løftet deg selv opp på et helt nytt nivå. Utviklet intuisjonen din, finstille sansene dine og kjenne på dype følelser og indre fred.
Det blir øvelser i å "lese" energier, meditasjoner, readinger, healing og mye mer. Jeg ser deg der du er og veileder deg hele veien.

* Utvikle klarsyn
* Meditasjoner
* Reading
* Hvordan lese energier
* Forløse frykt
* Gi slipp på gamle mønstre
* Gi slipp på ego og åpne hjertet

Hjertelig velkommen !

Lør 16/06 kl 10.30- 17.30
Søn 17/06 Kl 10.30-17.30

NB: Ikke bær parfyme eller andre sterke lukter.

Matpakke må medbringes.
Det blir servert kaffe/ te Frukt nøtter

Pris 2200 kr.

Med lys i hjertet til deg fra meg.
Anne-Elisabeth Lien

Dette er noen av de oppgavene vi vil gjennomføre pluss at det vil bli mange flere spennende opplevelser.
Bli med oss da vel på en magisk helg hvor du får løftet deg selv opp på et nytt nivå og utviklet evnene dine.
Bli en enda bedre og mer harmonisk utgave av deg selv.

" Her er noen av tilbakemeldingene fra forrige kursdeltagere"
-

Etter å ha deltatt på kanaliserings kurs hos Anne-Elisabeth har jeg kommet nærmere meg selv og min sensitivitet. Det var en helg med mange gode opplevelser, både mellommenneskelig og spirituelt. Jeg anbefaler på det varmeste kurs med Anne-Elisabeth Lien. Hun er profesjonell og håndterer balansen mellom bekreftelse og utforskning på en fin måte. Bodil Fossheim
-
Hei Anne Elisabeth, jeg vil bare takke så mye for medium kurset du hadde på Sola Helsefarm sist helg. Det var bare magisk, lærerikt og spennende. Gode meditasjoner, og kjekke oppgaver med andre deltakere. Du la frem ting på en så flott måte, med humor og glimt i øyet. Jeg er klar for nytt kurs til høsten. Stoor klem Kirsten Gjesdal

-
Hei Anne-Elisabeth Takk for ett fantastisk og lærerikt kurs. Følte jeg fikk det jeg trengte den helgen og kom videre i min personlige utvikling. I tillegg ble jeg litt tryggere på å lese energier. Likte veldig godt at det var så mye praksis med meditasjoner og øvelser. Som lærer synes jeg du er veldig flink å se hver enkelt og bruke intuisjonen til å se hva elevene trenger. Du lærer fra deg med varme i hjerte og ett glimt i øyet. Jeg anbefaler lett dette kurset videre og deltar gjerne på kurs med deg igjen. Klem Anette Hiim Solberg


Er dette noe som virker forlokkende og interessant nøl ikke med å ta kontakt på 333wisdom@gmail.com eller 91166835.