Anne-Elisabeth Lien

              Livsstilscoach

  
                 

                            Selvutvikling og økt intuisjon.


Jeg holder 2 typer kurs


1. Bevisstgjøringskurs – “Transformasjon til den egentlige deg" Her vil du ha muligheten til å bli kjent med den virkelige deg.


2. “Klarsyn og økt intuisjon 1 og 2"

Dette kurset vil bidra til utvikling av klarsynet og intuisjonen din. 

( Tilbakemeldinger lengre ned på siden)


Hvis vi ikke har jobbet oss ut av flokene/ traumene vi fikk i barndommen vil disse kunne fortsette og skape problemer for oss i voksenlivet. Disse følelsene som ikke har blitt følt og anerkjent i barndommen har blitt til mønstre som fort kan oppføre seg som gamle cder som fortsetter å spille på repetisjon. De stopper aldri. De blir satt på play hver gang du kommer opp i en situasjon som trigger denne "historien".


Dette kan være utrolig krevende og slitsomt. Og du blir lei av å havne opp i de samme situasjonene om og om igjen. Man ender fort opp med å kunne gå i sirkler. Med min veiledning kan vi sammen finne årsaken til disse historiene som spiller seg ut og gjøre en endring slik at du kan komme i kontakt med følelsene dine og årsakene. Du får blant annet lære deg teknikker på hvordan du skal  koble hode og følelser sammen. På denne måten skape et lagspill med hode og kropp og du vil ha mulighet til å kunne finne indre ro. Målet er at vi skal kunne fjerne frykten og finne årsaken til de eventuelle utfordringene samtidig som bevisstheten økes.


Ofte eller nesten alltid vil jeg si at

problemet og årsaken sitter langt fra hverandre. Derfor kan det være vanskelig å avdekke dette alene. Utfordringer viser seg ofte når du blir trigget i en situasjon hvor hodet prøver febrilsk å forstå, men ikke klarer fordi det blir trigget av det som sitter tilbake i tid og ikke er en del av bevisstheten lenger. Hodet husker ikke lenger historien og disse følelsene som sitter i dette gamle minnet kan samtidig være ubehagelige og “skumle" å kjenne på. Det som ofte da skjer er at du opplever en sterk indre uro, angst og frustrasjon. Og dette mønsteret repeterer seg hver gang du blir trigget. 


-Sliter du med å gå inn i

kjærlighetsrelasjoner?

-Føler du at du blir som et barn igjen og mister deg selv?

-Er du redd for avvisning? Redd for å ikke bli elsket og ikke være bra nok? 

-Sliter du med andre relasjoner til venner og kollegaer? 

-Føler du deg ofte såret og tappet for energi?

-Sliter du med å få suksess i jobben din og å komme i gang med prosjekter?

-Sliter du med lav selvfølelese? Eller kanskje overvekt eller andre kroppslige plager?


Kunne du tenke deg å bli kvitt disse triggerne? Leve et liv hvor du sitter ved roret. Hvor du har gjenvunnet likevekten. Hvor du kjenner at du har balanse mentalt, fysisk og psykisk.


På kurset “Transformasjon til den egentlige deg” vil vi jobbe med følgende:

* Avdekke gamle mønstre

* Frigjør gamle minner og bagasje

* Meditasjon og noen ganger bevegelse /kunstuttrykk

* Ta vekk lagene av smerte for å komme til kjernen av hvem du egentlig er.

*Samtaler

* Gruppe healing

*Undervisning

*Styrke selvfølelsen og det indre barnet ditt


Det befinner seg en skinnende diamant i oss alle som venter på å bli avdekket og verdsatt, beundret og satt pris på. Denne diamanten har en enorm kapasitet til å kunne skinne. Det er derimot ikke alltid like lett å skinne dersom mønstrene dine blir dempet av støy fra det ubevisste plan/tidligere erfaringer.


Ønsker du å finne mer ut av dette?

Da anbefaler jeg deg dette kurset.


Jeg lover og ønsker for deg at dette blir en fantastisk helg med latter og gråt. Gode samtaler og nye bekjentskaper. Dette er rett og slett en investering i god livskvalitet. For meg som facilitator er det en ekte glede å oppleve de dype transformasjoner som kan oppstå i oss mennesker. Det å se at noen stråler av kjærlighet til seg selv og de rundt seg. Dette kurset er ment som en hjerteåpner og et bidrag til å åpne opp for ditt egentlige deg.


Jeg gleder meg til å møte deg så vi sammen kan skape små mirakler!


Neste kurs "Klarsyn og økt intuisjon.

Klarsyn, utvikle din indre intuisjon
Hjertelig velkommen til nok et kurs i klarsyn og økt intuisjon.

Ønsker du å "Utvide ditt potensiale" og lære mer om dine evner?

Det blir et spennende kurs med oppgaver hvor du får prøvd ut evnene dine og utviklet klarsynet ditt. Noe av det du kan oppnå etter en slik helg er dypere forståelse av hvem du er og dine evner, økt intuisjon og bedre evne til å lese energier og dypere innvendig ro. Det blir oppgaver og læringer som :

* Prøve deg som medisinsk intuitiv. Hva vil dette si? Scanne en annens kropp for å lese om helsen til vedkommende.

* Hvem er du egentlig? Bak alle illusjonene du tror på?
* Lese gjenstander (psykometri)
* Lese hverandre og tolke symboler på mange interessante måter.
* Kanaliseringer.
* Hva er din egentlige styrke, hvorfor har du fått den og hvodan kan du bruke den i livet ditt.
* Hjerteåpninger for økt bevissthet.
* Jording, er noe annet en det du kanskje tror.
* Lese Aura på et dypere nivå. Mental ,astral og følelsesskropp.
* Meditasjoner


Dette er noen av de oppgavene vi vil gjennomføre pluss at det vil bli mange flere spennende opplevelser.
Bli med oss da vel på en magisk helg hvor du får løftet deg selv opp på et nytt nivå og utviklet evnene dine.
Bli en enda bedre og mer harmonisk utgave av deg selv.

" Her er noen av tilbakemeldingene fra forrige kursdeltagere"
-

Etter å ha deltatt på kanaliserings kurs hos Anne-Elisabeth har jeg kommet nærmere meg selv og min sensitivitet. Det var en helg med mange gode opplevelser, både mellommenneskelig og spirituelt. Jeg anbefaler på det varmeste kurs med Anne-Elisabeth Lien. Hun er profesjonell og håndterer balansen mellom bekreftelse og utforskning på en fin måte. Bodil Fossheim
-
Hei Anne Elisabeth, jeg vil bare takke så mye for medium kurset du hadde på Sola Helsefarm sist helg. Det var bare magisk, lærerikt og spennende. Gode meditasjoner, og kjekke oppgaver med andre deltakere. Du la frem ting på en så flott måte, med humor og glimt i øyet. Jeg er klar for nytt kurs til høsten. Stoor klem Kirsten Gjesdal

-
Hei Anne-Elisabeth Takk for ett fantastisk og lærerikt kurs. Følte jeg fikk det jeg trengte den helgen og kom videre i min personlige utvikling. I tillegg ble jeg litt tryggere på å lese energier. Likte veldig godt at det var så mye praksis med meditasjoner og øvelser. Som lærer synes jeg du er veldig flink å se hver enkelt og bruke intuisjonen til å se hva elevene trenger. Du lærer fra deg med varme i hjerte og ett glimt i øyet. Jeg anbefaler lett dette kurset videre og deltar gjerne på kurs med deg igjen. Klem Anette Hiim Solberg


Er dette noe som virker forlokkende og interessant nøl ikke med å ta kontakt på [email protected] eller 91166835.

Kurset går over 2 dager
Kursdatoer for våren 2017 kommer snart !

Sted Sola Helsefarm. Stangelandsveien 60- 4051 Sola
Kl.10.00 - 16.00 Begge dager.
Pris: 2200 kr.

Det blir servert frukt, te/kaffe , nøtter.
Matpakke må medbringes.